Programma


Rustig slingeren.

We ontbijten in het hotel. Eenvoudig, maar toereikend. En lekker. We kunnen daarna meteen op de motor weg. We hoeven niet eerst naar een ontbijtrestaurant. De mooie wegen liggen nu in het verschiet.

ontbijts8hsprings

We nemen de US 18 naar het noorden. Hier worden de afstanden ineens veel korter. Na een paar mijl komen we in bergachtige omgeving. We gaan in de richting van Wind Cave National Park. Het is best interessant om hier wat meer over te lezen. Hier vind je een link naar de website van het Windcave Nationaal Park.

windcave national park motortour 2017

Het gebied in South Dakota waar wij gaan rijden zijn de Black Hills. Het is niet zo'n heel groot gebied, maar het is wel motorcycle paradise. Bochten en bergen. Heuvels en beekjes. Bossen en hairpins. De absolute afstanden zijn niet zo groot, maar doordat het bochtige wegen zijn en een hele mooie omgeving is het een precies goede mix van afstand, wegen en natuurschoon. In mijn ogen zijn South Dakota's Black Hills een onderschat mooi gebied.

De plaatsjes als Hill City, Lead en Deadwood zijn zoals wij ze graag zien. Authentiek. Rustig. Leuke hotels, prima restaurantjes en goede barretjes. We hebben nu een paar dagen een leuk, vrij rustig programma. Lekker rijden, genieten, kijken. Lekker eten en een hoop lol maken.

De volgende routes gaan wij daar rijden:


Klik op de onderstaande links voor meer informatie over deze wegen.

Peter Norbeck Scenic Byway in South Dakota Wildlife Loop in Custer South Dakota Needles Highway in South Dakota Iron Mountin Highway South Dakota
Peter Norbeck Scenic Byway Wildlife Loop Needles Highway Iron Mountain Road

De dagen, dat we in de omgeving van Keystone rijden, logeren we in de Keystone Boardwalk Inn en Suites. Dat betekent, dat we de bagage in het hotel kunnen laten, want 's avonds komen we hier weer terug. Lekker even zonder bagage rijden en weer terugkeren in het hotel, waar we 's morgens ook zijn begonnen. In de buurt van het hotel zijn verschillende bars en restaurants. Keystone is een ongelofelijk leuk, gezellig plaatsje. Er is veel vertier en het met barretjes en toeristen is het al snel gezellig druk.

Hieronder zie je een foto van ons hotel.

boardwalk inn and suites Keystone South Dakota



Hotel adres Weer image
Boardwalk Inn 250 Winter St.
Keystone
SD 57751
Boardwalk Inn Keystone


| vorige pagina | volgende pagina |

| Ons programma | Onze hotels | Routekaarten | Rijden en Eten | Index Motorreis 2017 | Index Motorreizen |