Programma


De eerste dag duurt 32 uur.

We vliegen vanaf Amsterdam naar Detroit en vandaar naar Denver, Colorado. Als we aangekomen zijn in Denver, gaan we meteen naar het verhuurstation. Dat sluit namelijk om 17:00 uur. Het grote voordeel van de motoren vandaag nog ophalen is, dat we de volgende ochtend vroeg weg kunnen. Als gevolg van de jetlag zijn we dan allemaal om 5 uur wakker. Het is dan lekker dat je niet tot 9 uur hoeft te wachten voordat je naar de motoren kunt. Zeker omdat er ook dan nog wat papierwerk moet worden afgewikkeld.

Met de motoren rijden we twee mijl naar ons hotel om in te checken. In het naastgelegen barretje kunnen we een drankje nemen en iets verderop kunnen we wat eten. In het algemeen zijn we daar te moe voor, maar het is hier een kwestie van doen wat je wilt. Op een gegeven moment stort je vanzelf in en gaan we slapen. We zitten niet in de meest inspirerende omgeving, maar het is gewoon praktisch, dat we niet ver hoeven met de motoren, zo moe als we zijn na een lange dag reizen. Doordat we 8 uur tijdverschil hebben hebben we een extra lange dag achter de rug. We slapen vlakbij de oprit van de weg, die we de volgende dag moeten hebben als we op weg gaan.

Motorreis Colorado 2017

De eerste dag mogen we er meteen tegenaan. Maar ja, we hebben de motoren de avond tevoren al opgehaald, we zijn vroeg wakker en het eerste deel gaan we ove de Interstate. Even een stuk afleggen. We moeten wel, nu we de route hebben moeten inkorten. Na vandaag zijn we meteen gewend.

We rijden een groot stuk op de Interstate. Gelukkig mag je er tegenwoordig vrij hard. Vroeger was er met 90km/u geen doorkomen aan. Het landschap is ook niet geweldig. Wyoming laat zich hier nog niet van zijn beste kant zien, maar dat komt later wel. Na zo'n 90 mijl passeren we de staatsgrens tussen Colorado en Wyoming. In Colorado komen we niet meer terug deze reis.

Wyoming on a Motorcycle

Wyoming: Dit is wat het is. Een eindeloze weg. Water mee en even een paar uur zitten. De wind door je haren. Gelukkig is het er niet zo extreem druk.

We rijden naar het noorden en gaan bij Guernsey State Park naar het Oosten. We verlaten daar de Interstate en gaan de US 26 op in Oostelijke richting. Na ongeveer 10 mijl passeren we de staatsgrens tussen Wyoming en South Dakota. We zijn in de buurt. Het landschap wordt gaandeweg aantrekkelijker. De Black Hills roepen. Na een lange, lange dag komen we aan in Hot Springs. Tegenover ons hotel zit een restaurant. Daar is het wel mee gezegd. Maar we kunnen er naar toe lopen, dat is het belangrijkst. Woolly's Grill & Cellar heeft Budweiser en steak.

Woollys in Hot Springs

Nog andere wensen ? Ja: slapen. Dat doen we hier:

Hotel Adres Weer Foto
Super 8 Hot Springs 800 Mammoth St.
Hot Springs
South Dakota 57747
Super 8 Hot Springs


| Lees verder |

| Onze hotels | Routekaarten | Rijden en Eten | Index Motorreis 2017 | Index Motorreizen |