Burns - Lakeview

millennium motorreis

14e dag - Woensdag 2 augustus 2000

Na de lange ritten van de afgelopen dagen doen we het vandaag wat rustiger aan want er staat een rit van 140 mijl op het programma. We vertrekken om 09.30 uur uit Burns voor de rit naar Lakeview. Volgens het programma komen we vandaag in het hotel dat niet erg bijzonder is. Nou zijn we de laatste tijd wat hotels betreft best een beetje verwend, als dit ook weer een Best Western Hotel is zal dat allemaal best meevallen.

We nemen vanaf Burns de US 20 en slaan bij Riley linksaf de US 395 op. We moeten weer stofhappen want het is een weg door de vlakte en het is weer aardig warm. We stoppen regelmatig om de stof even weg te drinken en een dropje voor de droge keel te nemen, die drop komt maar niet op. We rijden door Christmas Valley en passeren een gigantisch groot alkalimeer waar men volgens mij zout uit wint.

Lake Albert
Lake Abert

We rijden langs Lake Abert en komen zo in de buurt van Lakeview. We tanken nog even in Valley Falls en rijden na 137 mijl om 01.30 uur het dorpje Lakeview binnen,ik snap niet waarom ze dit dorp Lakeview noemen want er is totaal geen uitzicht op een meer. In Lakeview komen we na 137 mijl bij ons Best Western Hotel Skyline Motor Lodge aan. Het valt reuze mee want ook daar hebben ze weer een zwembad en de kamers zijn prima. Het hotel wordt gerund door indianen.

We gaan in Lakeview even wat eten bij Burger Queen (!) en zoeken dan wat vertier bij het zwembad. Riet en Joke gaan in de buurt een beetje winkelen. De camper geeft wat rare geluiden aan de rechtervoorkant dus gaan Ed en Jan even naar een garage om daarnaar te laten kijken.

Dit spreekt vanzelf he ?
Dit spreekt vanzelf he ?

De monteur maakt er even een proefritje mee en zegt dat hij niets bijzonders hoort. Het zou eventueel van de remmen af kunnen komen maar dan kan het zeker nog geen kwaad. We eten vanavond bij een restaurant op loopafstand van het hotel, The Indian genaamd. We hebben heerlijk gegeten en wandelen op ons gemak weer terug naar het hotel waar we bij de camper nog een drankje drinken voor het slapen gaan. Einde van alweer een leuke dag.

Hotel Skyline Motor Lodge in Lakeview
Hotel Skyline Motor Lodge in Lakeview


|   Naar de indexpagina   |   Naar de vorige pagina   |   Naar de volgende pagina |