Amsterdam - Salt Lake City

millennium motorreis

Eindelijk is het zover en verzamelen wij met 8 mannen en 3 vrouwen op Schiphol om te vertrekken naar Amerika. Met Advanced Travel Partners gaan we een motor tour rijden met 7 Harley Davidsons en een camper als volgwagen door 9 staten van de USA. Dit zijn : Utah, Arizona, New Mexico, Colorado, Wyoming, Montana, Idaho, Oregon en California.

deelnemers

Onze reisleider en gids is Ed Berrevoets, en de deelnemers zijn Peter Zoon , Ton Vendrig met achterop Sjanie Vendrig, Jan Vendrig met achterop Joke Vendrig, Hans van Ruiten, Ron Wolswijk en Henk van Veluw.

De camper wordt bestuurd door Jan Kaffa en Riet Zwinkels.

Het inchecken gaat voorspoedig maar de boarding verloopt wat stroef doordat we volgens een harlekijn van de luchtvaartmaatschappij, die ons allerlei vragen over onze bagage e.d. moet stellen, te laat bij het vliegtuig aan komen. Nou hadden we wel wat oponthoud omdat een weerbarstige geldwisselmachine van de ABN-AMRO bank een honderd gulden-biljet van Ed had ingeslikt en Ed een formulier moest invullen om dat weer terug te krijgen.

We vliegen met North West Airlines met een Boeing 747-400 om 16.35 uur naar Minneapolis waar we ca 2 uur moeten wachten op een binnenlandse vlucht naar Salt Lake City. We wandelen daar wat rond op de mooie luchthaven en nemen aan een barretje alvast een consumptie (misschien wel 2) op een goede motorvakantie. Bij aankomst op de luchthaven van Salt Lake City moeten we lang op onze bagage wachten maar als we dat uiteindelijk hebben stappen we in het pendelbusje dat ons naar het Best Western Hotel Cottontree Inn brengt.



Airport Mineapolis
De Luchthaven van Minneapolis in Minnesota

1e dag - Donderdag 20 juli 2000

Daar wij er niet allemaal in kunnen gaan Ed en Henk met een taxi zodat we allemaal tegelijk bij het hotel arriveren. Het is een prima hotel met ruime kamers en als we door het raam naar buiten kijken zien we de 7 glimmende Harley's al staan.

Doordat er een tijdsverschil met Nederland van 8 uur is hebben we een behoorlijk lange dag gemaakt en we zijn ook danig vermoeid van de reis. Dus lekker onder de klamme lappen en morgen om 07.00 uur present om na het ontbijt de motoren in ontvangst te nemen.

The Spirit of St. Louis
The Spirit of St. Louis


liberty.gif plane
here we come


|   Naar de indexpagina   |   Naar de volgende pagina |