Motorreizen als lifestyle.

Dit was in 2001, nu 11 jaar geleden
Dit was in 2001, nu 11 jaar geleden.

2012: Arizona.

Net als in 2001 gaan we ook dit jaar weer rijden in Arizona. Nog maar kort geleden besloten we dat we dit jaar weer zouden gaan. En op de vraag wat we dan zouden gaan doen, volgde de suggestie om dezelfde route te gaan rijden als in 2001.

In dat jaar waren ook in Arizona. Het verslag van die reis kun je hier lezen. Daar was Cock minder fortuinlijk en stortte met motor en al van een bergwand naar beneden. Dat beeld staat nog altijd op mijn netvlies gegrift. Cock wil deze route nog wel eens zien vanaf het zadel en dus besluiten we dat te gaan doen.

En zo gaan we in 2012 nogmaals acht dagen rijden in Arizona. We beginnen de reis in Las Vegas (Nevada) maar rijden dan meteen naar het zuiden. Bij de Hooverdam gaan we grens met Arizona over en mogen de helmen af. I love Arizona !

Het programma dit jaar is in grote lijnen hetzelfde aan dat van 2001. We rijden het leukste deel van Route 66, zakken af naar Sedona-Oak Creek Canyon, vervolgen onze weg via Phoenix, Tucson, Tombstone en het onvergetelijke Hannagan Meadow. De hele route kun je hier vinden.

We gaan proberen om onderweg een blog bij te houden.
De URL daarvan is http://motor.allure.nl/verslag/2012/index.html



Index Motorreizen |  De Hotels |  De Route |  Het Programma |  Van dag tot dag |  Email de site beheerder E-mail:motorreizen@allure.nl



eXTReMe Tracker

Statistieken van deze pagina