De reis van 2002

motorrijden in Amerika

Geheel in stijl met het poldermodel, hebben we heel democratisch besloten om dit jaar onze route in Colorado te gaan rijden. Tijdens onze millenniumreis in het jaar 2000 hebben we al een groot deel van Colorado gezien en dat smaakte absoluut naar meer.....

De staat Colorado kenmerkt zich door de vele uitgestrekte bossen en de rustige, brede asfaltwegen met veel, heel veel bochten. En tja, rechtdoor rijden kunnen we overal..... Een van de criteria om voor Colorado te kiezen is de mogelijkheid om lekker zonder helm op te kunnen toeren.

Deze pagina geeft een indruk van wat je verwachten kunt. Alle links openen in een nieuw browserwindow, zodat deze pagina altijd actief blijft. Ook heb ik een overzicht gemaakt van de hotels waar we overnachten.

We doen dit jaar weer meedere staten aan. We beginnen in Denver, Colorado en gaan dan in noordelijke richting door Wyoming naar South Dakota. Bezienswaardigheden zijn dan onder andere : Devil's Tower, Sturgis en Black Canyon.

Daarna keren we weer terug via Wyoming naar Colorado, om te genieten van de prachtige bochtige wegen die deze staat heeft.

Home  |  De Route   |   Het Programma   |   De Hotels |  Email E-mail : motorreizen@allure.nl