Los Angeles - Amsterdam

millennium motorreis

23e dag - Vrijdag 11 augustus 2000

De wekker gaat om 07.30 uur en alles moet weer goed in de tassen passen, want vandaag vliegen we terug naar Amsterdam. We nuttigen een eenvoudig ontbijtje in het hotel, want we hebben nog een leuk uitje voor de boeg.

We gaan namelijk met een VIP bus een rondrit maken door Los Angeles en bezoeken daarbij Hollywood, The Walk Of Fame, Beverly Hills, Sunset Boulevard, Santa Monica, Malibu Beach en wat er verder nog voor de wielen van de bus komt. Bij een marktje stoppen we een half uurtje zodat we daar wat kunnen kijken en kopen bij de kleurrijke stalletjes.

The Walk of Fame in Hollywood
The Walk of Fame in Hollywood

We hebben even rondgewandeld op The Walk of Fame en wat foto’s gemaakt van de sterren die daar in het trottoir liggen. Een hele belevenis hoor! We rijden langs Beverly Hills. De inwoners van deze mondaine plaats hebben voor hun gemoedsrust ook 3 zwervers die elke dag gecontroleerd worden of ze wel schoon zijn en die hun eigen toilet en eettafel in het park hebben.

We rijden over Sunset Boulevard waar een groot aantal sterren hun favoriete restaurant hebben. Daarna hebben we nog een stop bij Santa Monica op de boulevard waar Baywatch is opgenomen. De tijd gaat snel dus om 14.00 uur gaan we naar het vliegveld en om 16.30 uur vertrokken we met een rechtstreekse vlucht van KLM naar Amsterdam. We landden om 11.10 uur Nederlandse tijd op Schiphol en hebben dan weer een prachtige lange dag achter de rug. In totaal hebben we 4699 mijl achter de rug, ofwel zo'n slordige 7562 kilometers.

Al met al was het weer een geweldige ervaring om in 3 weken zoveel van een land te zien. Hierbij wou ik het maar laten want ik weet niet wat ik daar nog aan toe moet voegen.

Hoe bestaat het he ?
Hoe bestaat het he ?
New York vliegtuig
einde van de motorreis naar amerika


|   Naar de indexpagina   |   Naar de vorige pagina   |