Yellowstone National Park.

We vertrekken naar het westen in de richting van Yellowstone National Park. We gaan via de East Entrance naar binnen. De natuurschoon is overweldigend en de wegen zijn super. Hier is het echt uitkijken geblazen voor wildlife. In alle soorten en maten kom je hier van alles tegen. En we hebben toch maar twee wielen.

mammoth hot springs

Yellowstone rijden we in een soort acht en vandaag blijven we aan de oostelijke kant van die acht. De eindbestemming is Gardiner, maar we maken natuurlijk de nodige stops. Vlak voordat we Gardiner binnenrijden, komen we door Mammoth Hot Springs. De kleuren en de vormen die de rotsen hier hebben zijn werkelijk met geen pen te beschrijven.

We overnachten in het gemoedelijke Yellowstone River Motel. Op loopafstand ligt het Cowboy's Lodge en Grill. Buds en steaks.

Hotel adres Weer image
Yellowstone River Motel 14 E Park St.
Gardiner
MT 59030
Best Western Cody


cowboylodge in GardinerNiks mis mee. De volgende dag hebben we de hele dag om van Yellowstone te genieten en de andere helft van de acht te rijden. De afstand is niet groot, maar het schiet toch niet echt op.

Het is maar net hoe lang we er over willen doen. We overnachten vandaag in het One Horse Motel in West Yellowstone. We doen dat vooral om morgen iets minder ver te hoeven rijden naar ons eindpunt.




Hotel adres Weer image
One Horse Motel 120 Madison Ave,
West Yellowstone
MT 59758
Best Western Cody

Het begint al op te schieten en morgen rijden we de onderste helft van Yellowstone National Park.

De route gaat vandaag naar het zuiden. We verlaten Yellowstone nu aan de zuidkant. Dan hebben we Oost, Noord, West en Zuid gehad. We moeten richting Jackson Hole zien te komen. Hierbij passeren we de Grand Tetons aan onze rechterkant.

We rijden dan over de US 191 naar het zuiden. De Grand Tetons zijn hoge bergtoppen in een Nationaal Park, ten zuiden van Yellowstone. De vergezichten zijn schitterend mooi, net als de weg die er langs leidt.

waterfall yellowstone motorcycle tour usa yellowstone motorrreizen usa Grand Tetons Motorreis Amerika
Waterval in Yellowstone Geyser in Yellowstone Grand Tetons

Na zo'n 150 prachtige mijlen komen we aan in Jackson Hole, Wyoming. Helaas is het dan weer tijd geworden om de motoren in te leveren. We overnachten vandaag in The Ranch Inn. Het hotel ligt centraal in het leuke kleine plaatsje. 's Winters is het een wintersportplaats, 's zomers zie je er veel Yellowstone toeristen en enorme aantallen motoren. Da's meestal een goed teken ! 😀

The Ranch Inn Jackson mtorcycle hotel usa cowboybar Jackson motorcycle tour usa

De avond brengen we door in de Million Dollar Cowboy Bar en Grill in Jackson. Amerikaanser wordt het niet. Gunstig : de volgende morgen hoeven we niet voor dag en dauw ons bed uit.

Hotel adres Weer image
The Ranch Inn 45 East Pearl
Jackson
WY 83001
Best Western Cody

We nemen een taxi naar de leuke, kleine luchthaven van Jacksonville en nemen daar de vlucht naar Salt Lake City. Na een overstap van ruim drie kwartier begint dan de lange terugvlucht naar huis. De volgende dag is de aankomst in Amsterdam rond het middaguur.



| vorige pagina |

| Ons programma | Onze hotels | Routekaarten | Rijden en Eten | Index Motorreis 2017 | Index Motorreizen |